GORILLA WATCHES Fastback Drift LE 250pcs FBV1.0 (UUSI)

3 290 

 • Mallitunniste: FBV1.0
 • Rungon halkaisija: 44mm
 • Rungon Paksuus: 14mm
 • Koneisto: Gorilla 5238, automaatti
 • Vesitiiviysluokitus: 100m
 • Käyttöönotettu/valmistusvuosi: 12/2018
 • Alkuperäinen takuutodistus: kyllä
 • Laatikko/laatikot: kyllä
 • Takuu: 6kk
Soita meille Ota yhteyttä WhatsAppilla Ota yhteyttä mailitse

Vaihdot tapauskohtaisesti, kellot myös rahoituksella – hae rahoitusta tästä!

Toimitus Matkahuollolla ympäri Suomen, tai nouto toimistoltamme Imatralta. Asiakastapaamiset myös Etelä- ja Kaakkois-Suomen alueella sovitusti.

Tuotetunnus (SKU): RA21008 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Gorilla Watches on Sveitsin Cressierissä päämajaansa pitävä kellobrändi, joka perustettiin vuonna 2016 entisen Audemars Piguetin taiteellisen pääjohtaja Octavio Garcian, sekä entisen Audemars Piguetin vanhemman suunnittelijan Lukas Gopp toimesta. Yhteensä 30 vuoden kokemuksen pohjalta Gorillaa ohjaa syvälle juurtunut intohimo kellotutkimukseen ja hellittämätön pyrkimys tarjota tyylikkäästi riehakkaita sekä sielukkaita kellokokemuksia. Fastback Drift wandering hours -kellomalli syntyi kollaboraationa maailman johtavan sveitsiläisen koneistovalmistaja Vaucher Manufacture Fleurierin kanssa.

Tämä myynnissä oleva käyttämätön, erittäin näyttävä ja mukavasti erilainen Drift muuttaa käsityksen tyypillisestä tavasta esittää aikaa. Kello on nk. ”wandering hours” -tyylinen ja aika luetaan vaihtuvan tuntikiekon toimiessa taulun yläosan asteikon kanssa minuuttiosoittimena. Sekuntiosoitin löytyy puolestaan klassisesti koneiston keskiputkelta. Tämä punaista ja mustaa kauniin kontrastikkasti yhdistelevä kello on valmistettu varsin teknisistä materiaaleista – sen ranneke on kumia, kuoriosa kerrostettua hiilikuitua sekä anodisoitua alumiinia, kehä sekä kuoren yläpinta on keraaminen, takapohja titaania ja safiirilasit löytyvät molemmin puolin. Takapohjan suojassa tikittää Gorilla 5238 (reilusti muokattu ETA 2824-2 pohjainen ”wandering hours”) -automaattikoneisto. Kellon paperit on päivätty 12/2018. Kyseessä on täysi setti, eli mukana tulee kaikki alkuperäiset paperit sekä laatikot. Tästä käyttämätön, todella pienen valmistusmäärän (ainoastaan 250kpl) omaava numeroitu ja jo loppuunmyyty wandering hours -Drifter sopivasti!

LÄHETÄ TIEDUSTELU

  Haluan liittyä Ranneajan postituslistalle ja saada jatkossa tietoa tarjouksista sekä ajankohtaisista asioista!