ETUSIVU

Etsit sitten uutta kelloa tai mikäli nykyinen kellosi ei saa enää sen kaipaamaansa huomiota, me voimme auttaa siinä! Myymme, ostamme ja vaihdamme arvokelloja luotettavasti vuosien kokemuksella. Toteutamme myös ostotoimeksiannot asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Myymme vuosittain satoja arvokelloja ja meiltä voit tiedustella myös malleja joita ei juuri tällä hetkellä olisikaan sivuillamme listattuna.

Myönnämme kaikille myydyille kelloille 6-12kk takuun valmistus- ja toimintavirheiden varalta ostopäivästä laskien. Takuu ei kata vesitiiviyttä, rannekkeita, jousitappeja, kolmannen osapuolen tekemiä huolto- tai muutostöitä eikä asiakkaan omista toimista aiheutuneita vikoja tai käytönjälkiä. Myönnettävä takuu on aina henkilökohtainen. Takuuta ei voida siirtää kolmansille osapuolille, jos kellon ostanut henkilö tai yritys myy kellon eteenpäin.

Toteutamme kellojen myynti-, vaihto- ja ostotapahtumat luotettavasti joko etänä Matkahuollon välityksellä, tai yhdessä asiakkaan kanssa sovitulla tapaamisella. Ranneajan sivustolla olevat tuotteet myy Riverside Prods Ky. Toimistomme sijaitsee Imatralla ja olemme avoinna sovitusti. Tarkemmat takuu- ja toimitusehdot löytyvät täältä.

Tarjoamme myös markkinoiden kattavimman valikoiman erilaisia maksutapoja ja autamme mielellämme kaikissa arvokellohankintoihinne liittyvissä asioissa – ota rohkeasti yhteyttä!

Tutustu tästä myynnissä oleviin arvokelloihimme!

Santander-rahoitus
Resurs Bank -rahoitus
Resurs Bank -rahoitus
Kryptovaluuttamaksut